MacBook Air M1 recenzja pl

MacBook Air M1 recenzja pl смотреть последние обновления за сегодня на .

Najlepszy MacBook w historii? | MacBook Air M1 💻 | RECENZJA

166221
4354
507
00:10:59
07.03.2021

✅Zostań na dłużej | Subskrybuj kanał: 🤍 ➡️ Omawianego MacBooka kupiłem tutaj: 🤍 ➡️ Akcesoria Green Cell: 🤍 🎧 FUTURA Podcast: 🤍 10% rabatu dla widzów na akcesoria ze strony Green Cell: KOD: NIEANTYFAN10 Obowiązuje przy zakupie hubów USB-C, kabli Power Stream oraz ładowarek 3 i 5-portowych. 📱 Smartfony: 🤍 💻 Laptopy i tablety: 🤍 🖥 Komputery stacjonarne: 🤍 Kontakt: kontakt🤍nieantyfan.com Web: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Muzyka: 🤍 🤍 🤍 Partnerem kanału jest x-kom. Partner nie miał wpływu na treść merytoryczną tego materiału. Podane linki są afiliacyjne. Klikając w nie wspierasz moją twórczość na YouTube. + dla Ciebie za czytanie opisów do końca :) Cya! #MacBookAir2020 #AppleM1 #Recenzja

MacBook Air M1— RECENZJA 🔴 ZASKOCZYŁ MNIE I TROCHĘ ROZCZAROWAŁ...

42186
1296
207
00:16:22
07.12.2020

WARTO KUPIĆ MACBOOK AIR M1 2020? RECENZJA, TEST ▶️ KUP MACBOOKA W FAJNEJ CENIE 🔥↘️ MacBook Air M1: MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ OLEOLE: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ X-KOM: 🤍 ✅ Amazon.pl ► 🤍 MacBook Pro M1: ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 ▶️ W DZISIEJSZYM FILMIE MACBOOK AIR M1 2020 RECENZJA, MACBOOK AIR M1 2020 CENA, PREMIERA MACBOOK AIR M1 2020, WARTO KUPIĆ MACBOOK AIR M1 2020, TEST MACBOOK AIR M1 2020, OPINIA MACBOOK AIR M1 2020?, MACBOOK AIR M1 RECENZJA, MACBOOK AIR M1 TEST, MACBOOK AIR M1 16GB, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: FINAL CUT PRO X/MOTION 5 + PLUGINS/TEMPLATES 🤍 (Original Home of Apple Motion Templates and FCPX Plugins) ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 💳 Karta Curve: 🤍 ↘️ Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

MacBook Air M1 po ponad ROKU użytkowania

15696
355
147
00:14:15
06.07.2022

Powiem wam czy dobrze zrobiłem że wybrałem tylko 8gb RAM oraz 256gb SSD. Zrecenzuję kamerę, wyświetlacz, klawiaturę, baterię, szybkość działania i wiele innych po ponad roku użytkowania. To recenzja zawierająca wszystkie aspekty tego komputera tak że zapraszam do oglądania! :) 🛒Umawiaj konsultacje o Apple i wiele więcej w jednym miejscu: 🤍 📹 *NOWY* Naucz się jak prowadzić dochodowy kanał YouTube i dołącz do naszej społeczności YouTuberów: 🤍 ✨Kup Stars Glows: 🤍 ✨Kup Stars Glows na Allegro: 🤍 🖥 Zamów stronę lub sklep: 🤍 ✉️ Zapytania o współpracę: puszkarewicz🤍icloud.com ℹ️ 🤍 Sprzęt który używam: 💻MacBook Air M1 🤍 🖥Mac Mini M1: 🤍 📡Satechi hub V2 🤍 📡 Hub ACASIS 10in1 z miejscem na Dysk NVMe M.2: 🤍 🔦Baseus lampka LED 🤍 💽WD My Passport Ultra for Mac 4TB USB-C 🤍 🎧⚪️Bose QC 35 II Silver: 🤍 🖱Logitech MX Master 2S: 🤍 🦾Regulowany uchwyt na iPada: 🤍 🦾Regulowany uchwyt na iPhone: 🤍 Regulamin konkursu: 🤍 0:00 17. O czym będzie 0:46 16. Konfiguracja 1:11 15. Do czego go używałem 2:06 14. Szybkość przeglądarki 2:19 13. Czy podstawowy model wystarczy? 3:17 12. Design 4:31 Konkurs 4:47 11. Waga i rozmiar 5:12 10. Klawiatura 5:51 9. Touch ID 6:20 8. Gładzik 6:42 7. Bateria 8:12 6. Wyświetlacz 9:39 5. Kamera 10:17 4. Głośniki 11:32 3. Łączność 12:19 2. Porty 13:02 1. Cena 13:36 vs Mac Mini

MacBook Air M1 | Po roku użytkowania | RECENZJA (2022)

54406
2037
345
00:12:11
18.05.2022

➡️ MacBook Air M1: 🤍 ➡️ Zniżki na wszystkie produkty Green Cell: 🤍 🎧 FUTURA Podcast: 🤍 10% rabatu dla widzów na akcesoria ze strony Green Cell: KOD: NIEANTYFAN10 📱 Smartfony: 🤍 💻 Laptopy i tablety: 🤍 🖥 Komputery stacjonarne: 🤍 Spis treści: 00:00 Intro 00:20 Wstęp 01:00 A może czekać na Apple M2? 02:12 MacBook Air M1 po roku 09:57 Podsumowanie (plus i minusy) 11:22 Zakończenie Kontakt: kontakt🤍nieantyfan.com Web: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Muzyka: 🤍 🤍 🤍 Partnerem kanału jest Komputronik oraz Green Cell. Firmy nie miały wpływu na treść merytoryczną tego materiału. Opinia w materiale jest moja, niezależna od producenta urządzenia. Podane linki są afiliacyjne. Klikając w nie wspierasz moją twórczość na YouTube. + dla Ciebie za czytanie opisów do końca :) Cya!

MacBook Air M1 po 9 miesiącach użytkowania 💻

57384
770
296
00:13:17
07.11.2021

Recenzja MacBooka Air M1 po 9 miesiącach ciągłego używania jako głównego komputera, do programowania, montowania wideo, pisania dokumentów, przeglądania internetu. Powiem wam też o tym czy zmieniłem zdanie na temat konfiguracji Macbooka w zależności od waszych zastosowań. 📹 *NOWY* Naucz się jak prowadzić dochodowy kanał YouTube i dołącz do naszej społeczności YouTuberów: 🤍 ✨Kup Stars Glows: 🤍 ✨Kup Stars Glows na Allegro: 🤍 🖥 Zamów stronę lub sklep: 🤍 🗣Discord: 🤍 ✉️ Zapytania o współpracę: puszkarewicz🤍icloud.com ℹ️ 🤍 Sprzęt który używam: 💻MacBook Air M1 🤍 📡Satechi hub V2 🤍 🔦Baseus lampka LED 🤍 💿Samsung SSD T7 touch 🤍 ⌨️Apple Magic Keyboard: 🤍 🎧⚪️Bose QC 35 II Silver: 🤍 🎧⚫️Bose QC 35 II Black: 🤍 🖱Logitech MX Master 2S: 🤍

MacBook Air M1 - Warto kupić? Jak szybko działa NAJTAŃSZA WERSJA?💥

84414
1908
197
00:09:31
22.11.2020

Unboxing MacBook Air 13 z M1 2020. Warto kupić? Jaka cena? Kup MacBooka w sprawdzonych sklepach: ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ OLEOLE: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ X-KOM: 🤍 ✅ Amazon.pl ► 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ABY NIE PRZEGAPIĆ RECENZJI MACBOOKA AIR Z M1 2020 ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 ▶️ W DZISIEJSZYM FILMIE PREMIERA MacBook Air 13 z M1 2020, CENA MacBook Air M1 2020, Jak działa MacBook Air M1 2020?, opinia MacBook Air M1 2020, pierwsze wrażenia MacBook Air M1 2020, wstępny test MacBook Air M1 2020, UNBOXING MacBook Air 13 z M1 2020, ROZPAKOWANIE MacBook Air 13 z M1 2020, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: FINAL CUT PRO X/MOTION 5 + PLUGINS/TEMPLATES 🤍 (Original Home of Apple Motion Templates and FCPX Plugins) ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 💳 Karta Curve: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN ↘️ Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Macbook Air M1 w 2022 - Czy warto?!

19790
502
92
00:11:39
15.02.2022

Zastanawiasz się czy w 2022 roku warto kupić Macbooka Air M1? W tym filmie odpowiem na najbardziej nurtujące pytania, po ponad roku użytkowania do produkcji filmów i zdjęć. _ Znajdziesz mnie na: Podcast: bit.ly/PodcastPopCulture Discord: 🤍 Twitch: 🤍 Twitter 🤍 Instagram 🤍 Instagram TYPE MEDIA 🤍 Facebook 🤍 _ Mój sprzęt | | Macbook Air M1 2020 8GB 🤍 | Black Magic Pocket 6k | Canon 24-105mm f/4 | Newell RGB VIVIDHA 🤍 | Sony a6300 🤍 | Sony E 18-105mm 🤍 | Samyang 35mm t 1.5 🤍 | Sony FE 50mm 1.8 🤍 | Tokina 11-16mm 2.8 🤍 | Greencell NP-FW50 🤍 | Peak Design Slide Tallac 🤍 | VND K&F Concept 🤍 | VND Fotga | Eneloop Pro 🤍 | Ikea Ladda | Newell NP-F970 🤍 | Quadralite Stroboss 60 Basic 🤍 | Quadralite Navigator X2 Sony 🤍 | Godox SL60W 🤍 | Quadralite Video Led 600 🤍 | Yongnuo RF-603n II 🤍 | Yongnuo YN-560 IV 🤍 | Samson C02 🤍 | Rode VideoMic Go 🤍 | Zoom H5 🤍 | Tascam DR-05 🤍 _ Podcast znajdziecie na: - Spotify 🤍 - Apple Podcast 🤍 - Anchor 🤍

MacBook Air M1 💻 recenzja po 2 miesiącach użytkowania

43526
1672
286
00:30:14
03.03.2021

Hejka kochani dzisiaj opowiem wam o moich doświadczeniach z MacBook'iem Air M1 i o tym czy powinniście go kupić. Pzdr 📹 *NOWY* Naucz się jak prowadzić dochodowy kanał YouTube i dołącz do naszej społeczności YouTuberów: 🤍 ✨Kup Stars Glows: 🤍 ✨Kup Stars Glows na Allegro: 🤍 🖥 Zamów stronę lub sklep: 🤍 🗣Discord: 🤍 ✉️ Zapytania o współpracę: puszkarewicz🤍icloud.com ℹ️ 🤍 Sprzęt który używam: 💻MacBook Air M1 🤍 📡Satechi hub V2 🤍 🔦Baseus lampka LED 🤍 💿Samsung SSD T7 touch 🤍 ⌨️Apple Magic Keyboard: 🤍 🎧⚪️Bose QC 35 II Silver: 🤍 🎧⚫️Bose QC 35 II Black: 🤍 🖱Logitech MX Master 2S: 🤍 0:00 Wstęp 0:52 Specyfikacja 2:56 Design 6:34 Klawiatura 8:30 Touch ID 9:26 Dlaczego MacBook zamiast iPad Pro 10:34 Trackpad 11:27 Głośniki 12:33 Bateria 14:29 Ekran 17:09 Kamerka 17:52 Mikrofon 18:13 Procesor 21:36 Porty 23:52 WiFi 6 24:26 Bluetooth 5.0 24:35 LTE 25:13 Temperatura 27:40 Cena

MacBook Air M1. To TEGO Maka powinieneś kupić! RECENZJA Najtańszego MacBooka od Apple.

53444
1056
245
00:13:19
05.01.2021

Hej! Koniecznie subskrybuj mój kanał, żeby nie przegapić innych filmów. 🤍 ► Daj łapkę w górę jeżeli film Ci się podoba! ► Masz pytania do tego filmu? Napisz komentarz. Odpowiem! Dzięki! 🤝 Współpraca / Collaboration denismarciniak🤍gmail.com Znajdziesz mnie też na: TWITTER: 🤍 INSTA: 🤍 FB: 🤍 Muzyka: 🤍 #MacBookAir #MacBookM1 #MacBook

APPLE ZGNIOTŁO INTELA! 🔥 | Test, recenzja Macbook Air, Pro oraz Mac Mini z Apple M1

111723
2428
624
00:16:15
27.11.2020

Apple odrzuciło Intela i wypuściło swoje procesory. Czy są szybsze od Intel Core? 🔥 ➡️ Macbooki z procesorem Apple: 🤍 ⬅️ ➡️ Mac Mini z procesorem Apple M1: 🤍 ⬅️ Co potrafią nowe Macbook Air, Pro oraz Mac Mini wyposażone w SoC M1? Zaskoczyć Konrada „Kondzio42” Mihułkę. A co poza tym? O tym i swoich wrażeniach z obcowania z nowymi sprzętami od Apple opowie Wam sam zaskoczony Kondzio. Zapraszamy do obejrzenia filmu. = ♦ Przedsprzedaż gier: 🤍 ♦ Grupa na Facebooku: 🤍 ♦ WWW: 🤍 ♦ Facebook: 🤍 ♦ Instagram: 🤍 ♦ Twitter: 🤍 16 miliardów. Tyle tranzystorów znajduje się w systemie jednoukładowym M1, pierwszym takim, który został zaprojektowany specjalnie dla Apple. Jest w nim zintegrowany nie tylko procesor, ale także karta graficzna, system Neural Engine, system I/O czy RAM. Mamy więc do czynienia z technologiczną rewolucją, w której autorskie rozwiązanie zastępuje dominującego dotąd Intela. Niebieskim wyrasta silna konkurencja, która zapewnia sporą moc do pracy i innych czynności związanych z użytkowaniem komputera. Czy można już mówić o całkowitym tryumfie Apple? Jak Kondzio ocenia posiadające M1 Macbook Air, Pro oraz Mac Mini? Czy Wy też jesteście zaskoczeni? Obejrzyjcie film i dajcie nam znać w komentarzach, co myślicie o nowych produktach z nadgryzionym jabłuszkiem. #AppleM1 #test #xkom

Przesiadka na Macbooka Air M1 | Minęło pół roku | Recenzja prawnika

3692
100
21
00:20:33
02.02.2022

Wszystko na odwrót! Takie miałem początkowe wrażenie z użytkowania. Narzędzia do pracy to sprawa której nie mogę bagatelizować. Jakiś czas temu zmieniłem platformę, przeszedłem z Windowsa na MacOSa. Komfort pracy jest dla mnie bardzo ważny, głównie dlatego, że ograniczone pokłady mojej uwagi nie mogą się marnować na walkę z narzędziami. Jakie są moje wrażenia? Nazywam się Mariusz Stankiewicz, jestem adwokatem i chciałbym Cię zaprosić do świata prawników. Chcę uchylić rąbka tajemnicy, jak wygląda życie prawnika. Jest wiele nieporozumień co do roli jaką pełni adwokat. Nie będę obiektywny mówiąc, że warto korzystać z jego pomocy, więc zacznę od tego jakie można mieć wobec nas oczekiwania. Piszę również bloga: 🤍wdrodzewykladni.pl Twitter: 🤍 LinkedIn: 🤍 Facebook: 🤍 WWW: 🤍

APPLE M1 vs APPLE M2 💥 | Test, recenzja Apple Macbook Pro z procesorem M2

13718
310
38
00:07:55
04.08.2022

Oto jest, w końcu mamy test Apple M2 w porównaniu do Apple M1. Warto? 😏 ➡️ Zobacz nowe maczki z M2: 🤍 ⬅️ ➡️ Subskrybuj nasz kanał: 🤍 ⬅️ Na naszym x-komowym kanale mogliście już zobaczyć materiał na temat Apple MacBook Pro z procesorem M1. W dzisiejszym odcinku Konrad „Kondzio42” Mihułka porówna starszą wersję laptopa z tą, która niedawno miała premierę i posiada na pokładzie ARM M2. Jesteście ciekawi jak wypadły oba modele? Zapraszamy do oglądania. MacBooki z procesorami M1 były prawdziwą rewolucją na rynku laptopów – ładne, ciche i przede wszystkim szybkie urządzenia sprawdziły się na biurkach fotografów, montażystów, studentów i pracowników biurowych. Po kilku latach od premiery Apple zaprezentował nową wersję tego rozchwytywanego CPU o prostej nazwie M2. W przeciwieństwie do swojego poprzednika obsługuje on nie 16 GB, a 24 GB pamięci RAM. W tym materiale przedstawimy rozbudowane benchmarki, więc dowiesz się wszystkiego na temat wydajności. W podsumowaniu z ust Kondzia padną zaskakujące (albo i mniej) stwierdzenia. Powie on o zaletach nowego MacBooka Pro i doradzi jaki model laptopa opłaca się wybrać w chwili obecnej. A Ty zamówisz laptopa z bazowym procesorem M2? Daj nam znać w komentarzu. = ♦ Aplikacja mobilna x-kom: 🤍 ♦ Przedsprzedaż gier: 🤍 ♦ Grupa na Facebooku: 🤍 ♦ WWW: 🤍 ♦ Facebook: 🤍 ♦ Instagram: 🤍 ♦ Twitter: 🤍 00:00 Wprowadzenie 00:41 Opis procesorów ARM 01:25 Opis procesora M2 01:49 Benchmarki 06:15 Podsumowanie #AppmeM2 #M1vsM2 #recenzja #test

Jakiego MacBooka Warto Kupić w 2022? | 6 Najlepszych Propozycji

39844
772
103
00:23:16
18.07.2022

Jaki MacBook w 2022? Ktorego MacBooka wybrać i kupić w 2022? Jakiego MacBooka kupić? MacBook Air czy MacBook Pro? Którego MacBooka wybrać? Sprawdź promocyjne ceny na MacBooki w Sprawdzonych Sklepach ↘️ MacBook Air M1: ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ OLEOLE: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ X-KOM: 🤍 ✅ Amazon.pl ► 🤍 MacBook Pro M1: ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ OleOle: 🤍 ✅ Avans: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 ✅ Neo24: 🤍 MacBook Pro M2: ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 ✅ OleOle: 🤍 MacBook Air 13” M2: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 MacBook Pro 14” M1 Pro: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ X-kom: 🤍 ✅ Neonet: 🤍 ✅ OleOle: 🤍 MacBook Pro 16” M1 Pro: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ X-kom: 🤍 ✅ Neonet: 🤍 ✅ OleOle: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com 🪑 AKCESORIA DO BIURA KTORE POLECAM ► 🤍 (Z kodem MATKRAELZAP jest 10% rabatu) 0:00 Jakiego MacBooka Kupić? 0:51 Gdzie Kupić MacBooka? 1:44 Jak Wybrać odpowiedniego MacBooka? 3:05 Tych MacBooków już nie kupuj! 4:22 MacBook Air M1 9:09 MacBook Air M2 12:29 MacBook Pro M2 14:15 MacBook Pro M1 16:37 MacBook Pro M1 Pro&Max 21:35 Podsumowanie #Tech #MacBook #Apple ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE JAKI MACBOOK W 2022?, KTÓRY MACBOOK W 2022?, OPINIA MACBOOK 2022, RECENZJA MACBOOK 2022, RECENZJA MACBOOK PRO 2022, JAKIEGO MACBOOKA KUPIĆ W 2022?, JAKIEGO MACBOOKA WYBRAĆ W 2022, WARTO KUPIĆ MACBOOKA PRO W 2022?, WARTO KUPIĆ MACBOOKA AIR W 2021?, JAKI MACBOOK W 2022, JAKI LAPTOP APPLE W 2022, JAKIEGO MACBOOKA KUPIĆ? MACBOOK AIR CZY MACBOOK PRO?, KTÓREGO MACBOOKA WYBRAĆ?, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🪑 Fotel: 🤍 👨🏻‍💻 Elektryczne Biurko: 🤍 (Z kodem MATKRAELZAP jest 10% rabatu) 📺 Monitor Philips 329P1H 32": 🤍 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🎥 SONY A7C: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook Pro M1 Pro: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

MacBook Air z Apple M1 | (R)EWOLUCJA w laptopach!

157125
4223
567
00:11:34
19.11.2020

➡️ MacBooki z Apple M1: 🤍 🎧 FUTURA Podcast: 🤍 10% rabatu dla widzów na akcesoria ze strony Green Cell: KOD: NIEANTYFAN10* *Obowiązuje przy zakupie hubów USB-C, kabli Power Stream oraz ładowarek 3 i 5-portowych. 📱 Smartfony: 🤍 💻 Laptopy i tablety: 🤍 🖥 Komputery stacjonarne: 🤍 Kontakt: kontakt🤍nieantyfan.com Web: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Muzyka: 🤍 🤍 Partnerem kanału jest x-kom. Partner nie miał wpływu na treść merytoryczną tego materiału. Podane linki są afiliacyjne. Klikając w nie wspierasz moją twórczość na YouTube. + dla Ciebie za czytanie opisów do końca :) #MacBookAir2020 #AppleM1 #Opinia Cya!

Czy Apple M1 to faktycznie rewolucja? - MacBook Air M1 (test)

45042
1070
164
00:12:36
09.03.2021

Recenzja laptopa MacBook Air M1 (2020). Apple dość mocno namieszało na rynku komputerów odchodząc od procesorów Intela i stawiając na własny projekt procesora - M1 w architekturze ARM. Sprawdzam, z jakimi zaletami i wadami wiąże się praca na komputerze wyposażonym w nowy procesor. Mówiąc o grach nie wspomniałem o Apple Arcade, czyli o usłudze subskrypcyjnej oferującej dostęp do wielu tytułów za ustaloną, miesięczną kwotę. Przeglądając ofertę gier dostępnych w ramach usługi mam jednak wrażenie, że jest to raczej oferta skierowana dla młodszych graczy, a dostępne tam gry nie są rozbudowane. Link do laptopa na stronie producenta: 🤍 Link do laptopa na Ceneo: 🤍 Link do MacBooków Air na Ceneo: 🤍 Wykorzystane zrzuty ekranu pochodzą z następujących stron: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 Mój personalny instagram: 🤍 Dzięki dla x-kom za użyczenie laptopa do testu. #apple #macbookair #lekkijakpowietrze

MacBook Air M1 pozamiatał! Tego się nie spodziewałem!

44544
928
150
00:25:43
29.11.2020

Apple MacBook Air 13,3"/M1/8GB/256GB (MGN63ZEA) cena: 🤍 Apple Mac Mini M1/8GB/256GB (MGNR3ZEA) cena: 🤍 Apple MacBook Pro 13,3"/M1/8GB/256GB (MYDA2ZEA) cena: 🤍 Sprzęt którego używam: 🤍 REKOMENDACJE ZAKUPOWE: 🤍 Strona: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Mój drugi kanał: 🤍 Zapraszam do komentowania i subskrybowania.

MacBook Pro M1 - Pół roku później...

44108
823
157
00:10:19
17.05.2021

MacBook Air M1 - 256GB➡️ 🤍 MacBook Pro M1 - 512GB➡️ 🤍 Inne wersje 🤍 Po półrocznym użytkowaniu wracam z filmem o Macbookach z procesorem M1. Czy warto? Warto! Ale lepiej najpierw dobrze się zastanowić nad wyborem wersji. Ja zakupu nie żałuje ale tym razem dokonałbym innych wyborów :) * W filmie powiedziałem że M1 "zdecydowanie" pobił najmocniejszy mobilny procesor Intela. Tutaj w "zdecydowanie" uwzględniłem że na Maku byla uruchomiona wirtualna maszyna i nie cała moc obliczeniowa była do niej przekierowana :) ╔════════ SOCIAL MEDIA════════ ╠ 👍 FACEBOOK FanPage👉 🤍 ╠ 👍 Grupa AliExpress👉 🤍 ╠ 👍 Grupa Amazon👉 🤍 ╠ 📸 INSTAGRAM👉 🤍 ╚═════════════════════════ ✉Kontakt / współpraca👉 kontakt.bartek.bojar🤍gmail.com

MacBook Air Apple M1 Chip - pierwsze wrażenia i testy wydajności

76729
1567
522
00:25:53
18.11.2020

Apple MacBook Air 13,3"/M1/8GB/256GB (MGN63ZEA) cena: 🤍 Apple Mac Mini M1/8GB/256GB (MGNR3ZEA) cena: 🤍 Apple MacBook Pro 13,3"/M1/8GB/256GB (MYDA2ZEA) cena: 🤍 Apple M1 wrażenie po konferencji: 🤍 REKOMENDACJE ZAKUPOWE: 🤍 Strona: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Mój drugi kanał: 🤍 Zapraszam do komentowania i subskrybowania. #Apple #AppleM1 #MacBookAirM1

Unboxing Apple MacBook Air M1, Pierwsze Uruchomienie MacBooka Air M1, FT210

3061
43
23
00:11:20
09.01.2022

Super szybki MacBook Air M1, ale czy rzeczywiście tak jest? Czy naprawdę nowy procesor od Apple M1 jest taki dobry? Postanowiłem to sprawdzić i zakupiłem MacBooka Air M1 w wersji 16GB i 256GB Dysk, kolor srebrny (silver). W najbliższym czasie na kanale możecie spodziewać się sporo testów tego sprzętu, zapraszam do oglądania ;) ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 👉🎁 Cena Maca M1 W RTV: 🤍 👉🎁 Aktualna Cena MacBooka AIr M1: 🤍 👉🎁 Aktualna cena HUB Stacja dokująca Satechi: 🤍 👉🎁 Wersja SLIM HUB Satechi Adapter Multiport V2 USB-C: 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 👉 💲 Jeśli Ci pomogłem rozważ postawienie mi kawy 🍮 😉 🤍 (BLIK) ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 👉 TubeBuddy - Program który pomoże Ci w pozycjonowaniu filmów: 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 👉 💲 Zarabiaj w kryptowalutach na giełdzie ZONDA: 🤍ge/ref/SyJgZXeS2doY ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 🔔 Subskrybuj kanał: 🤍 👍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ #MacBookM1, #ZROBTOSAM, #FAJNATELEWIZJA, ► Zobacz inne odcinki na kanale 📺 #FT: 🤍 ► TEST Prędkości MacBoka Air M1 16GB 256GB Dysk w Davinci Resolve 4k 60fps, FT226: 🤍 ► HUB USB-C SATECHI PRZEJŚCIÓWKA USB THUNDERBOLT DO MACBOOKA AIR M1 Trójnik USB do MacBook M1 FT225 : 🤍 ►🌍 Facebook strona: 🤍FajnaTelewizja 🤍 ► Mój Profil Facebook: 🤍 ► Instagram: 🤍 ►Współpraca: fajnatel🤍gmail.com ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Muzyka: YouTube Osprzęt: Gopro 8 Black, Samsung Galaxy S10+, Xiaomi YI, Boya By-M1, ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 👍 Super, że tu jesteś zostań na dłużej kliknij 👍subskrypcję👍 a nie przegapisz żadnego odcinka!!! Do zobaczenia w następnej relacji... #FajnaTelewizja, Fajna TV, FTV ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Rozdziały: 00:00 Informacje wstępne

Najlepszy Ultrabook za 4000zł? | Recenzja MacBook Air M1 🍎

823
21
11
00:07:48
04.04.2022

MacBook Air (x-kom): 🤍 MacBook Air (ceneo): 🤍 Link jest reflinkiem i nie odpowiadam za wyświetlające się tam reklamy po prostu musicie przez nie przejść ;D. A jeżeli nie chcecie mnie wspierać możecie obejść reklamy przez tą wtyczkę do przeglądarki: 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Sprzęt wykorzystywany do nagrywania i obróbki: Sony DSC-RX100 V: 🤍 Pixel 3: 🤍 RØDE NT-USB Mini (x-kom): 🤍 Beyerdynamic DT770 (80Ohm): 🤍 TinHiFi T2 Plus: 🤍 JBL T110: 🤍 DaVinci Resolve: 🤍 Vegas Pro 16: 🤍 Adobe Audition: 🤍 OBS: 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Twitter: 🤍 Twitch: 🤍 Discord SoftwareLabs: 🤍 Discord SkyMine.cc: 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Jeżeli chcesz zobaczyć ciekawsze filmy możesz mnie wspomóc wysyłając Donejta! 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Preferujesz dać dotacje w krypto? Nie ma sprawy! BTC: bc1q0nqa3tskmhq24snggqszxp0pwcsd624h2693ac ETH: 0x274b35a273040Ca0D1C98d3b926a82Fc148FFC75 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Chcesz mnie wesprzeć nic nie płacąć? Skorzystaj z Genki! 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Chcesz zarabiać na reklamach na twoich streamach? Obczaj inStreamly! 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Martwisz się o swoje kryptowaluty? Zainwestuj w Ledgera który zapewni 100% bezpieczeństwo twoim kryptowalutom. 🤍?r=a34d000e5dfe ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Szukasz hostigu VPS z najnowszymi procesorami Ryzen w dobrej cenie? (Darmowe 2zł) 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Chcesz aby twoje statystyki na YouTube były bardziej przejrzyste? 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ♫ "Local Forecast - Elevator" by "Kevin MacLeod" ♫ "Trance Music for Racing Game" by "Bobby Cole" Fragmenty utworów należą do ich prawnych właścicieli i zostały wykorzystane wg prawa cytatu (art.29 ust.1 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych).

Recenzja Apple MacBook Air M1 | Czip Apple M1 Z 7-rdzeniowym GPU

2078
64
11
00:21:54
03.02.2022

MacBook Air M1 review najsmuklejszy i najlżejszy z notebooków Apple z zupełnie nowym chipem M1. Szybsze CPU, szybsze GPU z najbardziej zaawansowanym systemem Neural Engine. - Laptopy poleasingowe w sklepie Precio.pl: ✅ 🤍 Zapraszamy też do obejrzenia naszego poprzedniego odcinka: Cienki Laptop Jak... ? Microsoft Surface Laptop 3 | Recenzja Laptopa z Redmond www ► 🤍​​​ Merytoryczna grupa FB o poleasingowcach ► 🤍 Facebook ► 🤍 Instagram ► 🤍 TikTok ► 🤍 00:00 Intro Ala Wołoszański 01:36 MacBook Air M1 2021 02:35 Apple Air M1 opinie 03:16 Unboxing MacBook Air M1 06:25 Audio w laptopie Apple 06:43 Podświetlana klawiatura Apple 07:38 Adapter do MacBook'a 08:57 Procesor Apple M1 13:51 Architektura procesora M1 15:31 Testy wydajności MacBook Air M1 16:56 Emulator Rosetta 2 z Intela 18:55 GeekBench bezlitosny dla Intela 20:18 MacBook Air M1 czy warto? #m1 #macbook #apple

MacBook Pro 13" Apple M1 | RECENZJA

116451
3796
309
00:08:48
14.03.2021

✅Zostań na dłużej | Subskrybuj kanał: 🤍 ➡️ MacBooki Air/ Pro M1 w x-kom : 🤍 ➡️ Omawiany (ten konkretny) model: 🤍 ➡️ Akcesoria Green Cell: 🤍 🎧 FUTURA Podcast: 🤍 10% rabatu dla widzów na akcesoria ze strony Green Cell: KOD: NIEANTYFAN10 Obowiązuje przy zakupie hubów USB-C, kabli Power Stream oraz ładowarek 3 i 5-portowych. 📱 Smartfony: 🤍 💻 Laptopy i tablety: 🤍 🖥 Komputery stacjonarne: 🤍 Kontakt: kontakt🤍nieantyfan.com Web: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Muzyka: 🤍 🤍 🤍 Partnerem kanału jest x-kom. Partner nie miał wpływu na treść merytoryczną tego materiału. Podane linki są afiliacyjne. Klikając w nie wspierasz moją twórczość na YouTube. + dla Ciebie za czytanie opisów do końca :) Cya!

Przesiadka z Windowsa na Macbooka M1 - MAC vs PC!

94105
2302
460
00:10:15
13.12.2020

🔥Kupon AliExpress: KUPUJEMYNAALI Daje -4$ zniżki za wydanie 5$ dla nowych kont. Masz już konto? -Instrukcja➡️ 🤍 Macbook Pro 13" M1➡️ 🤍 Macbook Air M1 2020➡️ 🤍 Jak wygląda przesiadka z Windowsa na Mac Os? Postanowiłem to sprawdzić na sobie kupując nowego maka Macbook Pro 13 z procesorem M1 :) ╔════════ SOCIAL MEDIA════════ ╠ 👍 FACEBOOK FanPage👉 🤍 ╠ 👍 Grupa FaceBook👉 🤍 ╠ 📸 INSTAGRAM👉 🤍 ╚═════════════════════════ ✉Kontakt / współpraca👉 kontakt.bartek.bojar🤍gmail.com

Mój pierwszy MacBook: Air M1 (2020) -- garść przemyśleń

130027
4470
1066
00:21:00
04.05.2021

▷ Redakcję wspiera sklep OleOle!: 🤍 ◁ ▷ Lubisz nasze filmy? Zasubskrybuj oraz odwiedź nasz drugi kanał!: 🤍 ◁ Nazwijmy to występującą raz na tysiąc lat koniunkcją planet. Zbudowanie windowsowego peceta zrobiło się piekielnie drogie, a części niedostępne. Na dodatek Apple ogłosiło rewolucyjny (przynajmniej w jego mniemaniu) skok technologiczny w postaci procesora M1 dla swoich laptopów. Innymi słowy: tatuś musiał kupić i zobaczyć wreszcie z czym to się je. Oto moje wrażenia z użytkowania mojego pierwszego MacBooka po ponad 1,5 miesiąca obcowania. Partnerem technologicznym serwisu jest Elgato. Gameplay przechwytujemy kartą Elgato 4K60 S+. Narrację nagrywamy mikrofonem Elgato Wave:3. Muzyka: Prod. Riddiman Mixtape - Vintage Hip Hop Freestyle Beat 🤍 ▷ Wspomóż nasz rozwój: 🤍 ◁ ▷ Zobacz co zyskują patroni: 🤍 ◁ - Po więcej recenzji, wywiadów i rozpakowań zapraszamy na 🤍 ​ Odwiedź nasz serwer Discord na 🤍 ​ Dołącz do nas na facebooku: 🤍 ​ Śledź nas na Twitterze: 🤍 Zerknij na redakcyjny Instagram: 🤍 Oglądaj nasze streamy: 🤍

MacBook Pro 14, the BEST laptop I regret buying

2278
64
33
00:07:24
03.12.2022

It's time to tell you about the best laptop I've ever used, one I regret even buying in the first place. Spotify: 🤍 Thank you to my Patrons: Tempest Anderson, ipodmypants, SIGMATA, Cutestory. Join them in supporting my channel here: 🤍 MacBook Pro 14: 🤍 M1 MacBook Air: 🤍 Surface Pro 8: 🤍 MY GEAR: Main Camera: 🤍 Secondary Camera: 🤍 Audio Recorder: 🤍 Gear Stands: 🤍 #macbookpro14 #m1pro #bestlaptop

MacBook Pro 13 z M1 Recenzja - jest tak świetny, że go kupiłem | Robert Nawrowski

77728
1434
274
00:21:44
11.12.2020

Cena MacBook Pro 13 M1 🤍 Ten film musisz zobaczyć! 🤍 Dołącz do kanału 👉 🤍 i kliknij dzwoneczek, żeby nie ominąć kolejnych materiałów. 🔔 Wpadnij na grupę 😎 🤍 Koniecznie zajrzyj na bloga 🤍 MacBook Pro 13 z procesorem M1 to faktyczne rewolucja, a trzeba pamiętać że to pierwszy taki sprzęt z tym rozwiązaniem. Początki są fantastyczne, a żeby dowiedzieć się więcej zapraszam do oglądnięcia całości. Muzyka:🔈Green Summer Waves - Qeeo Partnerem kanału jest Komputronik 🤍 Jeśli potrzebujesz więcej informacji: 👨‍💻 Fanpage na FB: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Jeśli materiał przypadł do gustu, albo w jakimś sensie pomógł będzie mi bardzo miło jeśli go udostępnisz i polubisz ;) Jeśli jesteś tutaj pierwszy raz zapraszam do subskrypcji, a stałym widzom przypominam o włączeniu powiadomień by zawsze otrzymać materiał. 🔔 (kliknij w dzwoneczek obok przycisku subskrypcji). 🙏 Część linków umieszczonych w opisie może być tzw. afiliacyjnych co oznacza, że przenoszą do strony konkretnego sklepu (oferty). Dzięki temu macie linki z cenami, które są zawsze aktualne, a ja za sprzedaż z takiego kliknięcia otrzymuje małą prowizję. Wszystkie linki są umieszczane w dobrej wierze z należytą starannością. Jeżeli coś nie działa jak powinno przepraszam i proszę o informację. Twórca nie ponosi odpowiedzialności za ofertę zamieszczoną przez zewnętrzną wyszukiwarkę cenową. 💶

MacBook Pro M1 po roku używania - jak go oceniam?

21195
605
99
00:18:00
17.12.2021

🔥 Roadmapa programisty - Czego, kiedy i dlaczego się uczyć, żeby zostać programistą: 🤍 🔥 Kompleksowy kurs Gita (premiera w I kwartale 2022 roku): 🤍 Pobierz darmowego ebooka "Jak zostać programistą - krok po kroku": 🤍 Dołącz też tutaj: DISCORD: 🤍 INSTAGRAM: 🤍 FACEBOOK (GRUPA): 🤍 FACEBOOK (STRONA): 🤍 ✉️ Mail: kamil.brzezinski🤍gmail.com Artykuły, o których wspominam: 🤍 🤍 🤍 🤍 Photo by KAL VISUALS at Unsplash: 🤍

Unboxing MacBook-a Air M1!! serwis macbook rzeszow ZbitaSzybka.pl

236300
8652
357
00:00:48
22.04.2021

Unboxing MacBook-a Air M1! A Ty już testowałeś? 👨🏼‍💻 Zbitaszybka.pl to ludzie z pasją do serwisu sprzętu elektronicznego. Od zawsze majsterkowicze, którzy przez lata pogłębiali swoją wiedzę aby z troską i indywidualnie podchodzić do każdego przypadku i klienta. Naszym znakiem rozpoznawczym są rękawiczki w każdym momencie interakcji z Twoim sprzętem. Wierzymy, że pozostawienie urządzenia zarówno wewnątrz jak i zewnątrz w nienagannej czystości jest wyrazem szacunku dla naszych klientów. Wierzymy, że troszczenie się o urządzenia naszego klienta nawet tam gdzie jego oko nie sięga jest podwaliną do budowy długofalowych relacji opartych na zaufaniu. -REZERWACJA NAPRAWY 🤍 -SKLEP ONLINE 🤍 -ZAPRASZAMY NA NASZEGO IG 🤍 TIK-TOK 🤍 -ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ WWW 🤍 -FACEBOOK 🤍 -TU JESTEŚMY 🤍 #tech #shorts

MacBook Air M1 zastąpił mój komputer PC!

6123
161
95
00:20:12
03.02.2022

Po ponad 5 latach używania stacji roboczej w PC, odczułem, że jest niewystarczająco wydajna. Wraz z premierą Macbooka Air z procesorem M1 w 2020 roku, moje myślenie o komputerze się całkowicie odmieniło. Zrozumiałem, że już niepotrzebne są dwa urządzenia - przenośne i stacjonarne, bo w nowych procesorach M1 drzemie taką moc, że ten jeden laptop może być za pomocą JEDNEGO kabla przekształcony w stacjonarny komputer o niezwykle dużej mocy! I to wszystko w bardzo niskich pieniądzach! Obejrzyj ten film, by zobaczyć jakie akcesoria kupiłem, i w jaki sposób do tych laptopów udało mi się podłączyć dwa monitory, mimo że nie są one oficjalnie obsługiwane. Opowiem Ci również o swoich pierwszych wrażeniach z użytkowania Applowskiego systemu MacOS po raz pierwszy w swoim życiu! 00:00 - Wstęp 03:33 - Wybór huba USB-C dającego dwa monitory 09:32 - Wydajność procesora M1 13:23 - Pierwsze wrażenia z użytkowania systemu MacOS Specyfikacja komputera, do którego był porównywany Macbook Air M1: Intel i5-6400 (2.7ghz) Geforce 750ti 2GB 16gb RAM Hub, którego używam: Dell D6000 Hub, który również polecam: Wavlink UG69DK1 Lista Hubów, z obsługą DisplayLink (dająca dwa monitory): 🤍 Moje Social media: - Instagram: 🤍 - Strona WWW: 🤍 - Facebook: 🤍 - Kontakt: jonasz🤍outlook.com #macbook #air #m1 #komputer

MacBook Air M2 - Świetna Ewolucja, Ale Czy Warto Wydać Aż Tyle Pieniędzy?

27531
781
117
00:15:48
15.07.2022

Premiera MacBook Air M2. Jaka cena MacBook Air M2? Warto Kupić MacBook Air M2? Opinia MacBook Air M2 - Wszystko Co Musisz Wiedzieć Przed Zakupem! Sprawdź cenę MacBooka Air M2 ▶️ 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com 🪑 AKCESORIA DO BIURA KTORE POLECAM ► 🤍 (Z kodem MATKRAELZAP jest 10% rabatu) 0:00 WPROWADZENIE 1:53 UNBOXING 5:03 CO NOWEGO W MACBOOK AIR M2? 14:09 PODSUMOWANIE 14:38 DLA KOGO JEST MACBOOK AIR M2? #Tech #MacBookAir #Apple ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE PREMIERA MACBOOK AIR M2, JAKA CENA MACBOOK AIR M2?, WARTO KUPIĆ MACBOOK AIR M2?, OPINIA MACBOOK AIR M2, MACBOOK AIR M2 TEST, MACBOOK AIR M2 WSZYSTKO CO MUSISZ WIEDZIEĆ PRZED ZAKUPEM, MACBOOK AIR M2 VS MACBOOK AIR M1, MACBOOK AIR M2 VS MACBOOK PRO M2, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🪑 Fotel: 🤍 👨🏻‍💻 Elektryczne Biurko: 🤍 (Z kodem MATKRAELZAP jest 10% rabatu) 📺 Monitor Philips 329P1H 32": 🤍 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🎥 SONY A7C: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook Pro M1 Pro: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN Film powstał we współpracy z firmą iDream. Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Jakiego MacBooka Warto Teraz Kupić? Musisz To Wiedzieć Przed Zakupem 🔴

35566
949
143
00:15:58
05.12.2021

Jakiego MacBooka kupić? MacBook Air czy MacBook Pro? Ktoego MacBooka wybrać? Sprawdź Promocyjne Ceny na MacBooki↘️ 🔴 MacBook Pro M1: ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 🔴 MacBook Air M1: ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ OLEOLE: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ X-KOM: 🤍 ✅ Amazon.pl ► 🤍 🔴 MacBook Pro 14” M1 Pro: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ X-kom: 🤍 🔴 MacBook Pro 16” M1 Pro: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ X-kom: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com #Tech #Gadget #MacBook ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE JAKI MACBOOK W 2021?, KTÓRY MACBOOK W 2021?, OPINIA MACBOOK 2021, RECENZJA MACBOOK 2021, RECENZJA MACBOOK PRO 2021, JAKIEGO MACBOOKA KUPIĆ W 2021?, JAKIEGO MACBOOKA WYBRAĆ W 2021, WARTO KUPIĆ MACBOOKA PRO W 2021?, WARTO KUPIĆ MACBOOKA AIR W 2021?, JAKI MACBOOK W 2021, JAKI LAPTOP APPLE W 2021, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

MacBook Air M2 (2022) | Niby lepszy a jednak gorszy!

57291
2115
175
00:12:50
31.07.2022

➡️ Aktualne zniżki na smartfony : 🤍 ➡️ Zniżki na wszystkie produkty Green Cell: 🤍 🎧 FUTURA Podcast: 🤍 10% rabatu dla widzów na akcesoria ze strony Green Cell: KOD: NIEANTYFAN10 📱 Smartfony: 🤍 💻 Laptopy i tablety: 🤍 🖥 Komputery stacjonarne: 🤍 Spis treści: 00:00 Intro 00:31 Wstęp 01:32 Grzechy główne MacBooka Air M2 (podstawka) 05:05 MacBook Air M2 (8 CPU/ 10 GPU/ 512 GB/ 24 GB RAM) 11:04 Podsumowanie 12:09 Zakończenie Kontakt: kontakt🤍nieantyfan.com Web: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Muzyka: 🤍 🤍 🤍 Partnerem kanału jest Komputronik oraz Green Cell. Firmy nie miały wpływu na treść merytoryczną tego materiału. Opinia w materiale jest moja, niezależna od producenta urządzenia. Podane linki są afiliacyjne. Klikając w nie wspierasz moją twórczość na YouTube. + dla Ciebie za czytanie opisów do końca :) Cya!

MacBook Air M2 vs MacBook Pro M2 - Którego Wybrać i Kupić, Aby Nie Przepłacić? ❌

14859
343
46
00:16:55
28.07.2022

MacBook Air M2 vs MacBook Pro M2 - Którego Wybrać? Jakiego MacBooka kupić w 2022? Czy Warto kupić MacBook Air M2 w 2022? Czy Warto kupić MacBook Pro M2 w 2022? Wypróbuj NordVPN ▶️ 🤍 i użyj kodu MATKRA aby dostać 2 letni plan i cztery miesiące gratis z dużym rabatem. Jeśli Ci się nie spodoba, możesz skorzystać z 30 dniowego prawa do zwrotu - dzięki czemu odzyskasz wszystkie pieniądze! Sprawdź promocyjne ceny na MacBooki ↘️ MacBook Air M1: ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ OLEOLE: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ X-KOM: 🤍 ✅ Amazon.pl ► 🤍 MacBook Pro M1: ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ OleOle: 🤍 ✅ Avans: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 ✅ Neo24: 🤍 MacBook Pro M2: ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 ✅ OleOle: 🤍 MacBook Air 13” M2: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com 🪑 AKCESORIA DO BIURA KTORE POLECAM ► 🤍 (Z kodem MATKRAELZAP jest 10% rabatu) 0:00 Początek 2:35 Wprowadzenie 3:31 Różnice w konstrukcji 7:21 Wyświetlacz 8:41 Wydajność 12:38 Bateria 14:15 Jakiego MacBooka wybrać? 15:31 Podsumowanie #Tech #Gadget #Apple ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE MACBOOK AIR M2 VS MACBOOK PRO M2 - KTÓREGO WYBRAĆ?, JAKIEGO MACBOOKA KUPIĆ W 2022?, CZY WARTO KUPIĆ MACBOOK AIR M2 W 2022?, CZY WARTO KUPIĆ MACBOOK PRO M2 W 2022?, PORÓWNANIE MACBOOK ACBOOK AIR M2 VS MACBOOK PRO M2, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🪑 Fotel: 🤍 👨🏻‍💻 Elektryczne Biurko: 🤍 (Z kodem MATKRAELZAP jest 10% rabatu) 📺 Monitor Philips 329P1H 32": 🤍 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🎥 SONY A7C: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook Pro M1 Pro: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN Film powstał we współpracy z firmą NORDVPN. Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

MacBook Air z M1 - najtańszy laptop Apple (moje pierwsze wrażenia)

9250
192
36
00:06:34
26.01.2021

⇣ ⇣ ⇣ ROZWIŃ OPIS! (Kliknij POKAŻ WIĘCEJ) TU ZNAJDZIESZ ODPOWIEDZI NA WIELE PYTAŃ. ZAPRASZAM do grupy: 🤍 Jeśli kupujesz iPhone'a to ten poradnik może Ci się przydać 🤍 Kontakt: (tylko w sprawach biznesowych) michal.nsr19🤍gmail.com To są tylko wrażenia z jakości wykonania sprzętu, samo jego działanie będzie w recenzji. ⇣ ⇣ ⇣ ROZWIŃ OPIS! (Kliknij POKAŻ WIĘCEJ) TU ZNAJDZIESZ ODPOWIEDZI NA WIELE PYTAŃ. ZAPRASZAM do grupy: 🤍 Jeśli kupujesz iPhone'a to ten poradnik może Ci się przydać 🤍 Kontakt: (tylko w sprawach biznesowych) mirostype🤍gmail.com

MacBook Air M2 - Ewolucja W Sporej Cenie! Warto Kupić? | Recenzja Po 3 Miesiącach

9572
283
42
00:15:28
05.10.2022

Test, Recenzja MacBook Air M2 2022. Warto Kupić MacBook Air M2 2022? Lepszy MacBook Air M1 Czy MacBook Air M2 2022? Kup MacBook Air M2 w fajnej cenie w sprawdzonym sklepie ↘️ MediaExpert: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ AMAZON: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com 🪑 AKCESORIA DO BIURA KTORE POLECAM ► 🤍 (Z kodem MATKRAELZAP jest 10% rabatu) 0:00 Początek 1:04 Gdzie kupić MacBooka? 1:27 Konstrukcja 5:25 Wyświetlacz 6:59 Klawiatura i gładzik 8:11 Wydajność 9:53 Gry na MacBooku? 11:35 Bateria 12:59 Podsumowanie #Tech #Gadget #MacBookAir ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE RECENZJA MACBOOK AIR M2 2022, TEST MACBOOK AIR M2 2022, OPINIA MACBOOK AIR M2 2022, WARTO KUPIĆ MACBOOK AIR M2 2022?, REVIEW MACBOOK AIR M2 2022, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🪑 Fotel: 🤍 👨🏻‍💻 Elektryczne Biurko: 🤍 (Z kodem MATKRAELZAP jest 10% rabatu) 📺 Monitor Philips 329P1H 32": 🤍 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🎥 SONY A7C: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook Pro M1 Pro: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Mac Mini M1 recenzja po 2 miesiącach użytkowania

9721
198
84
00:15:19
12.04.2022

Używałem Mac'a Mini M1 przez 2 miesiące i sprzedaje go na rzecz MacBooka Air M1. 🛒Kupuj używany sprzęt Apple ze sprawdzonego źródła, umawiaj konsultacje o Apple i wiele więcej w jednym miejscu: 🤍 📹 *NOWY* Naucz się jak prowadzić dochodowy kanał YouTube i dołącz do naszej społeczności YouTuberów: 🤍 ✨Kup Stars Glows: 🤍 ✨Kup Stars Glows na Allegro: 🤍 🖥 Zamów stronę lub sklep: 🤍 ✉️ Zapytania o współpracę: puszkarewicz🤍icloud.com ℹ️ 🤍 📡 Hub ACASIS 10in1 z SSD: 🤍 📡 Hub Satechi do Mac Mini z SSD: 🤍 🖥Mac Mini M1: 🤍 Sprzęt który używam: 💻MacBook Air M1 🤍 📡Satechi hub V2 🤍 🔦Baseus lampka LED 🤍 💿Samsung SSD T7 touch 🤍 💽WD My Passport Ultra for Mac 4TB USB-C 🤍 ⌨️Apple Magic Keyboard: 🤍 🎧⚪️Bose QC 35 II Silver: 🤍 🖱Logitech MX Master 2S: 🤍 Regulamin konkursu: 🤍 0:00 Co będzie w filmie 1:07 PuszkaTech.pl 1:48 Dla kogo Mac mini jest 2:59 Cena 4:37 Monitor P3 5:53 Prędkość 7:41 RAM 10:10 Pamięć 11:35 Akcesoria 12:05 Porty 12:44 HDMI 13:35 Dla kogo ten Mac nie jest

MacBook Air Czy MacBook Pro - Którego MacBooka z M1 Wybrać i Kupić? 🔴

64816
1381
154
00:11:59
23.12.2020

Dziś porównanie MacBook Air M1 vs MacBook Pro z M1. Którego MacBooka z M1 wybrać i kupić? Kup MacBooka w sprawdzonym sklepie ↘️ MacBook Pro M1: MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 MacBook Air M1: MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ OLEOLE: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 ✅ X-KOM: 🤍 ✅ Amazon.pl ► 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 ▶️ W DZISIEJSZYM FILMIE PORÓWNANIE MACBOOK AIR M1 VS MACBOOK PRO M1, TEST MACBOOK AIR M1 VS MACBOOK PRO M1, KTÓREGO MACBOOKA KUPIĆ W 2021?, KTÓREGO MACBOOKA WYBRAĆ W 2021?, KTÓREGO MACBOOKA Z M1 KUPIĆ?, MACBOOK AIR M1 CZY MACBOOK PRO M1 2020, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: FINAL CUT PRO X/MOTION 5 + PLUGINS/TEMPLATES 🤍 (Original Home of Apple Motion Templates and FCPX Plugins) ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 💳 Karta Curve: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN ↘️ Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Asus Zenbook 14 OLED vs MacBook Air M1 - który laptop kupić?

3966
72
14
00:15:36
30.10.2022

► Więcej o Zenbook 14 OLED vs MacBook Air M1: 🤍 ► Subskrybuj: 🤍

MacBook Pro 13" M1! Warto dopłacać? RECENZJA.

13904
387
74
00:09:46
26.01.2021

Hej! Koniecznie subskrybuj mój kanał, żeby nie przegapić innych filmów. 🤍 ► Daj łapkę w górę jeżeli film Ci się podoba! ► Masz pytania do tego filmu? Napisz komentarz. Odpowiem! Dzięki! 🤝 Współpraca / Collaboration denismarciniak🤍gmail.com Znajdziesz mnie też na: TWITTER: 🤍 INSTA: 🤍 FB: 🤍 Muzyka: 🤍 #MacBookPro #MacBookM1 #MacBook

Windows vs macOS - Co lepsze?

44847
1652
285
00:09:21
29.08.2021

Jeżeli właśnie zastanawialiście się jaki komputer wybrać, to w dzisiejszym odcinku powiemy Wam dlaczego warto Windows lub właśnie macOS. Oglądajcie! 😁 Macbook Pro M1 w niskiej cenie ➡️ 🤍 ✅ Promocje na laptopy ➡️ 🤍 Windows czy macOS, co wybrać do szkoły ➡️ 🤍 Zobacz laptopa Microsoft Surface Laptop 3 ➡️ 🤍 Sprawdź laptop Lenovo ThinkBook 15 IIL ➡️ 🤍 Kup ASUS ZenBook Pro Duo ➡️ 🤍 #Windows #Mac #TechnoStrefa ⤵️NASZ EKWIPUNEK ⤵️ Telefon Szakala 📱 🤍 ✅ Cały ekwipunek Szakala ➡️ 🤍 Telefon Alo 📱 🤍 👨🏻‍💻 Odwiedź naszą stronę ► 🤍 🟣 Koniecznie obserwuj Instagram ► 🤍 🔵 Polub Fanpage na Facebooku ► 🤍 ❤️ NIE PRZEGAP nowego filmu! SUBSKRYBUJ ► 🤍 🐦 Twitter ► 🤍 💼 Współpraca / Kontakt / Business inquiries ► kontakt🤍technostrefa.com autorzy: Mateusz "Szakal" Skitek Aleksander "Alo" Pałczyński Bartłomiej "Rapid" Kukuczka

Назад
Что ищут прямо сейчас на
MacBook Air M1 recenzja pl награды боевой пропуск ahmed shad где же ты A6 Как научиться делать фояг назад своя игры omg omg как пополнить баланс жк neo как живет максим фадеев как приручить gazbags секреты шоу бизнеса splunk log analysis Море соблазна русский трейлер كيكة الزبادي የሴት ብልት ፎቶ сергей орлов стендап Cindy эвелону дарят подарки обучение логистике сергей орлов стенд ап